BEMANNING

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I JÄMTLAND

PROJEKTBEMANNING, LOKALER, INTERIM ANSTÄLLNINGAR OCH EXTRA PERSONAL

Rekryterings- och bemanningsföretag inom bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag ökad flexibilitet genom att hitta kostnadseffektiva lösningar inom bemanning och rekrytering. Det kommer alltid att byggas nytt och de fastigheter som finns kommer alltid behöva underhållas. Inom fastighetsförvaltning går utvecklingen dessutom fort fram med krav på mer hållbart byggande gällande miljö och energiåtgång.

PROJEKTBEMANNING OCH LOKALER

Våra anläggningsarbetare har exempelvis erfarenhet av armering, gjutning, glättning, storform och traditionell formsättning. De vvs-montörer vi erbjuder har erfarenhet av rörmontage, element, golvvärme, isolering m.m. El- och datainstallationselektriker med erfarenhet av elinstallation av nyproduktion i bostäder och kontor.

INTERIM ANSTÄLLNINGAR

Våra yrkesarbetare har erfarenhet en variation av ROT-projekt och ROT-arbeten, exempelvis ombyggnationer av kontor och bostäder samt byggservice. Vi hjälper även företag med att hitta tjänstemän med erfarenhet av att driva, leda och administrera ROT-projekt.

EXTRA PERSONAL PÅ KORT VARSEL

Vi har kunniga markarbetare som ni kan bemanna era projekt med. Vi har kunniga trä- och betongarbetare samt murare med erfarenhet av nyproduktion. Behöver du förstärkning? 

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I JÄMTLAND

HAR DU ETT PROJEKT? TVEKA INTE PÅ ATT FÅ ETT SNABBT SVAR REDAN IDAG