HUSMODULER

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I JÄMTLAND

husmoduler och fritidshus

Vi ger dig alltid möjligheten att utforma ditt hus efter ditt behov för tillfället. Vi för en dialog kring ditt projekt, omfattning, utförande, och tar vid behov fram ritningar. Våra husmoduler består av praktiska och lätthanterliga moduler med svensk kvalitet och svensk konstruktion. Fördelarna med förtillverkade byggelement är uppenbara: Produktionen sker inomhus under kontrollerade former med kraftfulla maskinella hjälpmedel. Detta ger hög kvalitet, god arbetsmiljö och vi slipper väderproblem som kan orsaka fuktskador. För kunderna innebär modulbygge ett snabbt och smidigt montage där byggnaden på mycket kort tid kan vädersäkras. Det ger därmed gott om tid för inomhusarbeten under skydd och bidrar till ett torrare byggande. Vi monterar huset på en eller ett par dagar.

HUSMODUL STANDARD

Standardstorleken på våra husmoduler är 3 x 9 meter, vilket ger en totalyta på 27 kvadratmeter per modul. Fördelen med nio meters längd är att den längsgående stommen är självbärande och behöver inga mellanväggar eller stolar

HUSMODUL FLEX

Husmoduler kan även skräddarsys i andra storlekar, i både kortare längder och i längder upp till 12 meter och i bredder upp till 4 meter för speciella ändamål. Vår tillverkning är flexibel och vi kan snabbt ställa om mellan större och mindre projekt. Vi har hög teknisk kompetens och bidrar med konstruktionshjälp.

FRITIDSHUS

Fördelen med att bygga fritidshus och stugor med våra byggsatser är att du snabbt får upp en byggnad som blir skyddad mot väder och vind. Ett attefallshus är en större stuga som inte kräver bygglov om ytan underskrider 25kvm och ej överstiger 4m från mark till taknock. Våra stugor behöver du därför inte söka bygglov för att montera. Tack vare att vi har egna fabriker medför det många fördelar, du har möjlighet att välja material, mått och lösningar utefter din fastighet eller bostads förutsättningar.

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I JÄMTLAND

HAR DU ETT PROJEKT? TVEKA INTE PÅ ATT FÅ ETT SNABBT SVAR REDAN IDAG